Wordt model

Wil jij aan de slag als Webcam model M/V?

Lees dan eerst even deze pagina!

Hier vind je de info die jij nodig hebt om succesvol te kunnen starten als Webcam model M/V.
Er zijn honderden programma’s waar jij je kunt aanmelden als webcam model. Wij bespreken 2 van de betere in deze branche. Beide bedrijven die wij adviseren hebben hun sporen reeds verdient in deze branche en het verschil tussen beide? De ene is typisch Hollands en de ander is wereldwijd een van de grootste spelers.

Clubislive.nl is een van de oudste en grootste aanbieders van webcam werk in Nederland. Via hen kan je rekenen op vele bezoekers. Ze betalen 3 keer per maand uit, je hebt geen verplichtingen en kunt werken wanneer je maar wilt. Ze stellen geen eisen aan hoever jij moet gaan. Hun aanmeld formulier doorloop je binnen 10 minuten.

LiveJasmin.com is de toonaangevende marktleider op de internationale markt. Deze website bijvoorbeeld leid de bezoekers naar de platformen van LiveJasmin.com Dat doen we natuurlijk met een goede reden. De verdiensten bij LiveJasmin zijn behoorlijk te noemen, tot wel 80% van de inkomsten zijn voor het model. Daarnaast belonen zij hun webcam toppers nog eens met behoorlijke bonussen. Zo verdelen ze iedere week $ 10.000,-(dollar ) aan prijzengeld voor de Top 100 modellen, gebaseerd op stemmen van de bezoekers.

Waarom zou je webcam model willen worden?
De meeste mensen beginnen als cam model om makkelijk en snel geld te verdienen. De webcam industrie is goed voor enkele miljarden per jaar. Er is altijd vraag naar nieuwe modellen, groot, klein, dik, dun, knap, lelijk, man, vrouw, stelletjes en ga zo maar door.

Lees ook eens de veel gestelde vragen door, daar vind je antwoorden om bijna alle vragen die je zou kunnen hebben als je overweegt om aan de slag te gaan als model.

[ultimate-faqs]