Geil op zondagavond

Daar zit ik dan, zondagavond op de bank. Kids zijn bij hun vader en ik rust uit voor de nieuwe werkweek. Maar uitrusten door stil te zitten ik word er gewoon gek van! Weet je hoe ik eens zou willen uitrusten? Door keihard genomen te worden en dan kapot in slaap te vallen. Maar dat is zolang geleden? Ik weet niet eens meer hoelang.

Natuurlijk heb ik weleens een fling tussendoor. Daar kom je tegenwoordig zo makkelijk aan. Heb het tweemaal via een datingsite gehad na mijn scheiding en ook gewoon eens eentje bij de supermarkt vandaan getrokken hihi. Maar dat was bijna allemaal eenmalig. Zou ook weleens weer een man willen wiens lichaam ik helemaal door en door kan leren kennen. Alles ontdekken wat hij lekker vind en hij alles van mij weten hoe ik het lekker vind.

Toch weer online

Laptopje op de rand van de bank en mijn gedachten dwalen af. Ik kom toch weer even langs die ene datingsite. Log in en zie een lading berichtjes van mannen. Het meeste is rotzooi dat beken ik. Die strooien met nummers en adressen en daar hoor je verder nooit weer van. Snappen die nu niet dat je een vrouw even de kans moet geven om je te leren kennen? Echt hardleerse mannen zitten ertussen.

Na een 15 minuten filteren door middel van vooral heel veel weg te gooien valt mijn oog op 1 hele knappe man. Iets ouder dan mij, gebruind, slank en met een keurig berichtje. Hij schrijft: Hallo mooie dame, dat ik je nu eindelijk mag vinden! Het is me een eer. Zullen we ontdekken of we een klik hebben? Betreft uiterlijk is het er al voor mij. Maar het innerlijk is nog wel veel belangrijker. Ik wacht met geduld op je. Liefs Mark.

Zulke hoffelijke berichtjes zijn zeer zeldzaam dus ik denk even na. Wel of niet reageren? Berichtje is van 2 weken geleden. Zou die echt hebben gewacht? Is toch veel te knap! Die zal wel weggekaapt zijn. Ik doe er 5 minuten over en dan besluit ik hem toch te beantwoorden. Hey Mark, misschien ben ik wel al te laat en denk jij wat komt die trut zo laat nog aankakken. Maar ik zie het echt nu pas. Deed niks meer met online dating. Tot ik jou bericht zag. Heb je toevallig tijd en ben je er nog?

Ik scroll nog wat door de mannen en dan nog geen 2 minuten later een berichtje van Mark! Hey mooie vrouw, ik ben blijven hangen voor jou. Blij met je reactie. Zullen we even kennismaken? Mijn hart maakt een sprongetje en mijn poesje krijgt een siddering van geilheid. Even normaal doen denk ik bij mezelf. Kom laten we kennismaken en zo wisselen we wat berichtjes over en weer.

Een geil gesprekje

Blijkt een leuke man te zijn deze Mark, woont ook niet ver bij me vandaan etcetera etcetera. Behoeft ook niet te veel uitleg. Ik denk we kletsen een half uurtje of het word al lichtelijk erotisch getint. Ik voel mijn poesje kloppen maar probeer me als een nette vrouw op te stellen. Weet deze man veel dat ik allang in mijn slipje op de bank lig met een dekentje over me heen. Ene hand tussen mijn benen en ik aai een beetje over mijn klitje.

Dan ineens stuurt hij me een hele geile foto op. Zie me toch een heerlijke penis in mijn beeldscherm. Tja, wat moet je dan? Hij daagt me uit nietwaar? En zo gaat het gesprek verder en al snel geeft hij toe dat hij ook super geil is en met een keiharde paal in zijn hand zit. Ik daag hem uit. Stel hem voor hoe ik zijn eikel lik, zuig en zijn ballen masseer met mijn vingers. Hoe ik me voorstel dat hij zijn warme mond op mijn kutje zet en mij begint te likken zoals ik nog nooit eerder gelikt ben.

Ik stuur hem een foto van me terwijl ik zo op de bank lig. Blond, rode blosjes, bijtend op mijn lippen van geilheid. Ik krijg er een terug van een pik met glimmende eikel. Mhhh lekker schatje, je voorvocht komt er al uit zeg ik hem plagend. Hij vraagt me of ik een dildo heb en of hij hem mag zien en of ik hem wil gebruiken nu op dit moment met hem. Maar ik moet me zijn lul voorstellen terwijl ik het doe.

Ik neuk mezelf met mijn dildo, hij kijkt toe

Ik stuur een foto van mijn dildo. Hij vraagt me of hij het niet echt mag zien, mag zien hoe ik hem ga gebruiken bij mezelf. Ik twijfel, maar dan denk ik what the fuck ook. Ik ben geil, hij kent me niet laat ik mezelf dit pleziertje gunnen. We wisselen onze Skype adressen uit en 5 minuten later zie ik hem online en nodig ik hem uit. Ik heb de camera gericht op mijn lijf, niet op mijn gezicht met opzet natuurlijk. Maar hij is wel vol in beeld.

Mag ik je gezicht niet zien vraagt hij? Ik zeg nee ik heb eerst iets anders voor je en verplaats het beeld naar mijn kutje waar ik de dildo langs streel. Mijn kut is nat en de dildo glimt er al van. Ik wrijf over mijn klit heen en slaak een zucht. Iets te hard want hij hoort het. Je bent echt heet vrouwtje, ik hoor het wel! Ik krijg zijn pik in beeld, lang dik, aders, zalig! Ik krijg er letterlijk honger van en kreun bij het zien van zijn hand die zijn pik als in slow motion beroerd.

We spreken niet meer, we kijken alleen maar naar elkaar. Ik word bloedgeil van het zien van zijn pik. Een mooie bijna rechte dikke penis met een lengte van nou wat zal ik zeggen, een 18/19 cm? Genoeg om mij een beetje pijn te doen lijden. Maar mijn dildo doet er niet voor onder en ik zwiep hem voor de camera, open mijn benen wijd en maak het puntje nat met mijn kutsappen. Ik hoor hem kreunen via het Skype.

Dit gekreun maakt me nog heter, als dat al mogelijk was en ik druk zachtjes het topje van mijn dildo in mijn kut. Ik houd hem in de gaten, hij begint sneller te rukken. Ik druk de dildo nog wat verder erin en lik aan mijn vingers. Dan zet ik 2 vingers op mijn klitje en doe alsof er niemand meer is. Ik weet dat er iemand meekijkt maar ik kijk alleen nog maar naar zijn pik en beroer mijn klit terwijl ik de dildo in en uit mijn kutje haal.

Mijn dildo is kletsnat van het vocht en glijd heerlijk in en uit, steeds iets dieper tot er zeker een 16 cm in mijn kutje zit. Ik laat hem nu zitten en focus me op mijn klit. Een warm gevoel komt omhoog vanuit mijn onderbuik. Ik kreun en hoor hem zeggen ga zo door lekker ding. Als je komt zeg me want dan spuit ik ook. Dit waren de woorden die ik nodig had en een explosie dient zich aan. Ik kronkel, kreun en hijg een beetje. De dildo word door het samenspannen van mijn kutspieren een beetje eruit gedrukt. En dan zie ik heerlijk wit geil sperma over zijn pik heen druppelen. Ik hoefde niet eens te zeggen dat ik kwam. Hij zag het aan mijn kutje.